Un accident în care au fost implicate două motociclete a avut loc pe un drum din judeţul Gorj, ambii motociclişti ajungând la spital în urma coliziunii. Unul dintre motociclişti are doar 14 ani şi nu are permis de conducere. Niciuna dintre motociclete nu era înscrisă în circulaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate joi de Poliţia judeţeană Gorj, accidentul a avut loc miercuri, pe un drum din comuna Ciuperceni.
„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, care au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din comuna Ciuperceni şi un minor de 14 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conduceau două motociclete, din sensuri diferite, pe strada Văianu, din comuna Ciuperceni, au pierdut controlul vehiculelor şi au intrat în coliziune. În urma impactului, cei doi conducători au fost răniţi, aceştia fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, informează IPJ Gorj.
Verificările făcute de către poliţişti au arătat că cele două motociclete erau neînmatriculate, iar copilul de 14 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Poliţia a deschis dosar penal pentru infracţiuni de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.