Un copil în vârstă de şase ani din judeţul Giurgiu este căutat de poliţişti după ce a dispărut de acasă, iar la misiune participă şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, pe data de 19 mai, în jurul orei 10, poliţiştii Secţiei Nr. 8 Poliţie Rurală Roata de Jos au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comuna Crevedia Mare, cu privire la faptul că nepotul său, Nicuşor Stefan Dorobanţu, de 6 ani, din localitate, a dispărut.

El are o înălţime de 90 de centimetri, 20 de kilograme, ten deschis, păr blond, drept, scurt, ochi căprui, faţă ovală, nas drept, mic, fără semne distinctive.

În momentul plecării, băiatul era îmbrăcat cu un tricou cu mâneca scurtă de culoare verde, pantaloni gri şi adidaşi culoare alb-albastru.

La misiunea de căutare a copilului participă şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.