Un autoturism a luat foc şi a ars aproape complet, duminică după amiază, pe drumul naţional 5, în judeţul Giurgiu. Femeia aflată la volanul autovehiculului a tras pe dreapta după ce a fost atenţionată de către ceilalţi şoferi că iese fum de sub capotă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul s-a petrecut duminică, în apropierea localităţii Plopşoru din judeţul Giurgiu, pe sensul de mers către Bucureşti al drumului naţional 5

”Conducătoarea auto a fost atenţionată de ceilalţi şoferi că iese fum de la compartimentul motor. Aceasta a oprit imediat, a ieşit din maşină şi a cerut ajutor. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta, atât la partea din faţă a autoturismului, cât şi în interior. Maşina a fost afectată în proporţie de aproximativ 80%”, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Pompierii au stabilit că, cel mai probabil, incendiul a fost produs de un scurtcircuit.

Pentru a preveni incendiile auto, reprezentanţii ISU recomandă respectarea următoarelor măsuri: verificarea instalaţiei electrice dar şi a unor eventuale scurgeri de carburanţi sau lubrifianţi; verificarea perioadei de valabilitate a stingătorului din autovehicul, evitarea de improvizaţii la instalaţia electrică a autovehiculului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.