Scafandrii din Giurgiu au găsit, duminică după amiază, trupul neînsufleţit al bărbatului dispărut în apele Dunării, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce se afla la pescuit. Cadavrul a fost găsit la şapte kilometri de locul în care pescarul a dispărut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au reluat, duminică dimineaţă, căutările bărbatului dispărut în apa Dunării, în zona localităţii Prundu, în timp ce se afla la pescuit. În condiţiile în care acesta fusese căutat timp de multe ore în ziua anterioară, căutările au fost extinse. 
 
După alte câteva ore, trupul neînsufleţit a fost găsit în zona localităţii Greaca, la şape kilometri de locul în care a fost văzut ultima dată, transmite ISU Giurgiu.
Oficialii instituţiei precizează că acţiunea de căutare a fost una dificilă, fiind îngreunată de curenţii puternici, dar şi de faptul că scafandrii s-au scufundat la patru-cinci metri adâncime în timpul căutărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.