Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Giurgiu este cercetat pentru infracţiunea de evadare, după ce a încălcat termenii mandatului de arestare la domiciliu emis pe numele său de o instanţă de judecată, într-un dosar în care este cercetat pentru tâlhărie calificată. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate, marţi, de IPJ Giurgiu, poliţiştii de la investigaţii criminale din cadrul poliţiei Mihăileşti au mers luni, ora 08.50, la domiciliul bărbatului, în comuna Clejani, în cadrul unei activităţi pe linie de supraveghere judiciară.
 
Bărbatul de 20 de ani, pe numele căruia o instanţă de judecată emisese mandat de arestare la domiciliu într-un dosar de tâlhărie calificată, nu era acasă. 
 
„Tânărul s-a întors acasă la scurt timp şi ar fi declarat verbal faptul că ar fi plecat cu un atelaj hipo, spre extravilanul localităţii Neajlov”, transmite IPJ Giurgiu.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marţi, 7 iunie, instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.