Poliţiştii din judeţul Giurgiu fac, luni dimineaţă, percheziţii la sediul Primăriei comunei Stăneşti, dar şi la domiciliile unor persoane fizice şi juridice, într-un dosar care vizează decontarea de către instituţia publică a unor lucrări executate de către o firmă, existând suspiciunea că banii au fost plătiţi în baza unor documente nereale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Patru descinderi au loc, luni dimineaţă, la sediul Primăriei Stăneşti, la cel al unei firme şi la domiciliile unor persoane într-un dosar care vizează comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public ar fi obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi fals material în înscrisuri oficiale.
„În prezenta cauză penală se desfăşoară cercetări cu privire la modalitatea presupus nelegală în legătură cu obţinerea unor contracte de achiziţii de către o instituţie publică privind executarea unor lucrări şi decontarea acestora către un operator economic, în baza unor documente nereale”, informează oficiali ai Poliţiei judeţene Giurgiu.
Speţa este instrumentată de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.
 Anchetatorii au citaţii pe numele a 12 persoane, pentru a fi audiate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu în calitate de martori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.