O femeie a murit şi alte cinci persoane au fost rănite, joi, într-un accident produs în judeţul Giurgiu, fiind implicate un microbuz şi un autoturism. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, toate victimele fiind din acest autovehicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Giurgiu, accidentul a avut loc, în jurul orei 14.00, pe DJ 601A, între localităţile Dragomireşti Deal şi Bâcu, între un autoturism şi un microbuz în care se aflau 7 persoane, iar în urma impactului, microbuzul s-a răsturnat.

În urma accidentului, o femeie de 40 de ani din Dragomireşti Deal a murit, alte cinci persoane fiind rănite. Patru dintre răniţi au fost transportaţi la spital cu ambulanţele, iar al cincilea a plecat pe cont propriu, fără a mai aştepta să vină o altă ambulanţă.

Toate victimele sunt din microbuz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.