Un bărbat din judeţul Giurgiu a fost înregistrat de aparatul radar, duminică, circulând pe o motocicletă cu viteza de 199 de kilometri pe oră, pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 90 de kilometri pe oră. El a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducătorul auto, un bărbat, de 28 de ani, din comuna Clejani, a fost înregistrat de radar duminică, în jurul orei 17:00, în timp ce conducea o motocicletă, cu viteză de 199 km/h, pe drumul naţional 6H, pe un sector de drum cu limita de 90 km/h. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Mihăileşti i-au dat bărbatului o amendă contravenţională în valoare de 3.300 de lei. În plus, motociclistului i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.