Pompierii din Giurgiu intervin, luni seară, pentru stingerea unui incendiu violent care a izbucnit la anexa unui hotel. Mai multe persoane au fost evacuate, iar pompierii au verificat toate încăperile hotelului pentru a căuta eventuale victime. Fumul a ajuns la toate etajele hotelului, iar mai multe persoane primesc îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La momentul izbucnirii incendiului, se aflau în hotel aproximativ 55 clienţi cazaţi. Dintre cei 55, 10 au fost evacuati cu ajutorul unor măşti suplimentare de la aparatele de respirat individuale cu aer comprimat purtate de colegii din teren, iar restul, fie s-au autoevacuat, fie au fost ajutaţi de către colegii noştri sa se evacueze”, a mai precizat ISU Giurgiu. 

Pompierii au precizat că, la ora 23.36, incendiul a fost lichidat. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Pompierii din Giurgiu intervin, luni seară, cu mai multe echipaje la un incendiu izbucnit la o anexă în spatele Hotelului Steaua Dunării din municipiu Giurgiu.  

”Au fost evacuate din hotel până în acest moment 10 persoane, toate conştiente şi cooperante. S-a impus aceasta măsură din cauza degajărilor mari de fum, întrucât ardeau mase plastice şi materiale textile în cantităţi relativ mari. Persoanelor evacuate li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, neimpunându-se transportul vreuneia la spital până în acest moment”, a transmis ISU Giurgiu.  

Sursa citată a precizat că persoanele evacuate sunt clienţi şi personal şi au inhalat fum.  

Pompierii au format echipe de căutare în întreg hotelul şi au verificat încăperile pentru a căuta eventuale victime.  

”La ora 22.35 au fost finalizate operaţiunile de căutare-salvare. Toţi cei cazaţi în hotel şi personalul de pe locul de munca au fost identificaţi”, au mai precizat pompierii.  

Operaţiunea de stingere a incendiului este în plină desfăşurare.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.