O femeie din judeţul Giurgiu este cercetată pentru infracţiunea de tâlhărie şi a fost reţinută de către poliţişti, după ce a intrat în curtea unei femei care ar fi avut la ea o datorie şi i-a luat acesteia, folosind violenţa, telefonul mobil, portofelul, dar şi o sumă de bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate sâmbătă de Poliţia judeţeană Giurgiu, incidentul a avut loc vineri după amiază, în comuna Malu, iar o femeie din localitate a sunat la 112, anunţând că în curtea vecinei sale a intrat o persoană care a agresat-o fizic şi i-a luat mai multe bunuri. 
„În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că, o femeie, de 40 de ani, din localitatea Malu, judeţul Giurgiu ar fi pătruns în locuinţa unei alte femei, de 38 ani, din aceeaşi localitate. Din primele cercetări a reieşit faptul că, pe fondul returnării unei datorii, ar fi izbucnit un conflict, în urma căruia, femeia de 40 de ani ar fi agresat-o fizic şi ar fi deposedat-o de 700 de lei, un telefon mobil şi un portofel”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.
În urma cercetărilor şi a probatoriul administrat femeia de 40 de ani a fost reţinută, pentru 24 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.