O femeie în vârstă de 50 de ani din municipiul Giurgiu este cercetată de către poliţişti şi procurorii DIICOT fiind suspectată că marţi dimineaţă a sunat la 112 anunţând că în sediul unei filiale bancare a fost amplasată o bombă. Alarma s-a dovedit a fi falsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, marţi dimineaţă, o voce feminina a anunţat la 112 că în sediul unei bănci din municipiul Giurgiu a fost amplasat un dispozitiv exploziv.

Poliţiştii au izolat zona, creând un perimetru de siguranţă, iar specialiştii din cadrul SRI au verificat incinta, constatând că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Între timp, cazul a fost preluat de către ofiţerii BCCO sub coordonarea DIICOT. Anchetatorii au stabilit că apelul la 112 ar fi fost făcut de o femeie din Giurgiu.

Suspecta, în vârstă de 50 de ani, a fost ridicata şi condusă la audieri. Până la ora transmiterii acestei ştiri nu a fost stabilit motivul pentru care aceasta a dat alarma falsă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.