Poliţiştii din Giurgiu au reţinut doi tineri suspectaţi că au furat sute de componente metalice depozitate în vederea unor lucrări de reabilitare la reţeaua de căi ferate administrată de compania naţională de transport feroviar. Peste 300 de plăci metalice au fost descoperite la sediul unei firme din Bolintin Vale, care se ocupă de comercializarea de material feros. Valoarea prejudiciului se ridică la 91.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Furtul a fost anunţat la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Giurgiu în ziua de 7 noiembrie, de către un angajat al Districtului Linii 2 Vadu Lat. Acesta a reclamat că persoane necunoscute au sustras 370 de plăci metalice de prindere şi componente C.F.R., depozitate în vederea înlocuirii, în incinta districtului. Valoarea pieselor furate este de 91.000 de lei.
 
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că furtul se confirmă şi au demarat verificările. În timpul anchetei, aceştia au identificat 303 plăci metalice, dintre cele sustrase, în curtea unei societăţi comerciale profilată pe comercializarea fierului. Firma are sediul în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.
 
Miercuri, 23 noiembrie anchetatorii au făcut în acelaşi dosar două percheziţii domiciliare, în comunele Clejani şi Bucşani, la locuinţele a patru persoane bănuite de săvârşirea furtului din depozitul CFR.
 
Doi bărbaţi, de 19 şi 20 de ani, din comunele Bucşani şi Clejani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind principalii suspecţi în acest caz. Joi, aceştia vor fi prezentaţi instanţei de judecată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.