Doi bărbaţi din Bucureşti şi din judeţul Ilfov au fost ridicaţi, marţi, în urma unor percheziţii şi duşi la audieri într-un dosar în care sunt suspectaţi de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale. Cei doi ar fi mers în controale la magazine, pretinzând că sunt comisari de la Protecţia Consunatorului şi, sub pretextul că au găsit nereguli, cereau bani pentru a nu aplica amenzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dosarul a fost deschis după ce, în data de 28 ianuarie, Poliţia Municipiului Giurgiu a primit două apeluri prin 112, prin care două femei reclamau că doi bărbaţi s-au prezentat în două magazine, recomandându-se inspectori ai unei autorităţi, informează Poliţia judeţeană Giurgiu. 
 
 
Una dintre femei era angajata unei societăţi comerciale, cealaltă administratorul altei societăţi comerciale, ambele din municipiul Giurgiu. â
 
Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru News.ro că cei doi pretindeau că sunt inspectori de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.
 
”Cei doi bărbaţi ar fi constatat diverse nereguli în cele două societăţi comerciale şi ar fi menţionat că vor urma şi alte controale amănunţite, solicitând o sumă de bani pentru a nu aplica sancţiuni”, mai transmite IPJ Giurgiu.
 
Suspecţii au fost duşi la sediul Poliţiei Municipiului Giurgiu, pentru audieri.
 
Descinderile făcute marţi dimineaţă au avut loc la trei adrese, precizează sursele citate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.