Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă seară, în incinta târgului organizat în localitatea Călugăreni din judeţul Giurgiu. Patru echipaje de pompieri au intervenit şi au stins focul înainte ca acesta să se extindă şi la celelalte spaţii comerciale din târg, însă zona de birouri, un magazin şi o anexă au fost complet distruse. În urma incendiului nu au fost victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
La locul incendiului au intervenit pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, Gărzii de Intervenţie Mihăileşti şi Detaşamentului Giurgiu, cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă. La sosirea echipajelor,  incendiul se manifesta violent, cu degajare puternică de fum şi ardeau generalizat magazinul şi anexa. 
 
”Pompierii au acţionat rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă şi la celelalte spaţii comerciale din apropiere. Aceştia au evacuat patru butelii. Au ars magazinul cu toate bunurile din interior, anexa şi acoperişul clădirii administrative pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. De asemenea, a fost afectată şi faţada unui alt magazin, al aceluiaşi proprietar”, transmite ISU Giurgiu. 
 
Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit la instalaţia electrică.
 
În acest context, pompierii recomandă scoaterea din funcţiune a aparatelor electrice care au conductorii de alimentare uzaţi sau deterioraţi, adaptarea instalaţiei electrice la consum, scoaterea aparatelor electrice sub tensiune când acestea nu sunt folosite deoarece acestea pot fi oricând surse generatoare de incendiu şi evitarea improvizaţiilor la instalaţia electrică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.