Echipaje de salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu au intervenit, duminică, pentru recuperarea unei căpriţe care a căzut într-o fântână adâncă de şapte metri. Localnicii au încercat să salveze animalul, însă au cerut sprijinul ISU când au constatat că nu reuşesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentul a avut loc în jurul prânzului, în localitatea Dealu din judeţul Giurgiu. Capra a căzut într-o fântână în care a rămas blocată la o adâncime de aproximativ 7 m, cu apa până la gât. 
„În zadar au încercat oamenii care au văzut ce s-a întâmplat să o salveze. Când şi-au dat seama că nu vor reuşi, au chemat pompierii în ajutor”, informează ISU Giurgiu. 
Animalul a fost lăsat în grija stăpânului. 
La caz au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.