Un căţel de talie mare care a ajuns în apele unui bazin şi a petrecut acolo mai multe ore a fost salvat de către pompieri, după ce un trecător a sunat la 112. Căţelul, care intrase în şoc hipotermic, a fost dus la un cabinet veterinar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit pompierilor giurgiuveni, câinele a ajuns în apele unui bazin de la marginea localităţii Bolintin Deal şi nu se ştie cum a intrat acolo, având în vedere că bazinul este protejat cu un gard. 
 
Vineri dimineaţă, un trecător care a observat prezenţa animalului în apa rece a sunat la 112. Câinele a fost scos de către pompieri din apă. 
„Pompierii şi-au dat seama că este în şoc hipotermic pentru că abia se putea mişca. L-au scos imediat din apă şi l-au învelit într-o pătură pentru a-l încălzi. Câinele, de talie mare, a început să îşi revină, dar pentru a fi siguri că este în afara oricărui pericol, pompierii l-au dus la cabinet veterinar şi l-au lăsat în grija medicului”, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu într-o postare pe Facebook.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.