Bărbatul din localitatea giurgiuveană Stăneşti care şi-a înjunghiat în gât soţia şi apoi a incendiat locuinţa a fost arestat preventiv. El este acuzat de tentativă de omor, femeia scăpând cu viaţă în urma agresiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judecătorii din Giurgiu au emis, duminică după-amiază, mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului în vârstă de 50 de ani din comuna Stăneşti care sâmbătă şi-a înjunghiat în gât soţia, femeia scăpând cu viaţă şi fiind dusă la spital. El fusese reţinut în urma audierilor, iar duminică a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.
 
Suspectul are 50 de ani, iar sâmbătă şi-a înjunghiat în gât soţia, apoi a dat foc casei. Fiul femeii, un tânăr de 24 de ani, a sunat la 112 şi a anunţat fapta bărbatului. 
 
Acolo au ajuns şi pompierii, aceştia anunţând şi ei autorităţile că au găsit o femeie cu plagă tăiată în zona gâtului.  
 
Femeia, în vârstă de 44 de ani, se află la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.