Judecătorii din Giurgiu au emis, joi, mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului de 33 de ani care a tras cu arma în faţa poliţiştilor, după care s-a baricadat în casă, împreună cu concubina şi copilul, fiind scos după 12 ore şi după procurorii au obţinut un mandat special pentru a intra peste el şi a-l percheziţiona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost arestat prevenit în dosarul în care este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, respectiv deţinerea sau portul fără drept de arme neletale şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Giurgiuveanul fusese reţinut joi seară. El a intrat în atenţia poliţiştilor după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, o persoană a sunat la 112 anunţând că cineva foloseşte petarde în apropierea unui bloc din municipiul Giurgiu. Poliţiştii de la Ordine Publică ajunşi la faţa locului au identificat un bărbat care trăgea cu pistolul din bloc, el continuând să folosească arma şi în prezenţa poliţiştilor

. Timp de aproximativ 12 ore, el s-a baricadat în apartament, refuzând să iasă, anchetatorii fiind nevoiţi să obţină autorizaţie specială pentru a-l scoate din casă. Chiar şi după ce au pătruns, anchetatorii au fost nevoiţi să aştepte sosirea avocatului ales al bărbatului. Surse judiciare au declarat că acesta se afla în casă cu copilul de două luni şi concubina sa. El are antecedente penale, fiind prins drogat la volan. Poliţia a intervenit în acest caz în jurul orei 1:30, după ce vecinii au sunat la 112 anunţând că cineva foloseşte petarde.

Poliţiştii de la Ordine Publică ajunşi la faţa locului au găsit aproximativ 30 de cartuşe goale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.