Un bărbat din judeţul Giurgiu a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale, după ce a pretins că este poliţist şi a cerut unui cetăţean moldovean bani pe motiv că acesta a oprit autoturismul după ce a intrat în ţară pe la Giurgiu într-un loc interzis. Asupra suspectului au fost găsite sume de bani în lei şi valută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Giurgiu, a intrat în atenţia poliţiştilor după ce, marţi, un cetăţean moldovean a sunat la 112 pentru a anunţa că a fost înşelat de către un necunoscut. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”La data de 22 noiembrie a.c., ora 18.50, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cetăţean moldovean, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o staţie peco, din zona Vămii Giurgiu, un alt bărbat care i-ar fi prezentat o legitimaţie de poliţie, i-ar fi solicitat o sumă de bani, pentru a nu fi sancţionat. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a identificat apelantul, din primele cercetări reieşind faptul că un bărbat, îmbrăcat cu un palton negru, care deţinea în mână o staţie de emisie-recepţie, i-ar fi solicitat 2.600 de lei, pentru a nu fi sancţionat contravenţional, pentru oprire neregulamentară”, a transmis, miercuri Poliţia Judeţeană Giurgiu.
 
Cetăţeanul moldovean le-a povestit poliţiştilor că bărbatul care i-a cerut bani pentru a nu-l amenda i-a  prezentat o legitimaţie de poliţie, recomandându-se ca fiind poliţist de frontieră. Conform reclamantului, el i-a dat acestuia 730 de lei, după care, dându-şi seama că a fost înşelat, a sunat la 112 a sesizat Poliţia.
 
Suspectul a fost depistat în scurt timp, asupra sa fiind descoperiţi 825 de lei, 300 de dolari şi 160 de euro.
 
Pe baza probatoriului administrat, giurgiuveanul a fost iniţial reţinut, pentru 24 de ore, iar miercuri, 23 noiembrie, instanţa de judecată a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.