Un bărbat din judeţul Giurgiu a fost arestat preventiv sub acuzaţia de înşelăciune după ce i-a cerut unui cetăţean străin 1500 de lei pe motiv că ar fi depăşit viteza în timp ce circula pe podul peste Dunăre.Giurgiuveanul a cerut banii pretinzând că este “inspector de control al traficului de pod”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ancheta în acest dosar a început după ce o femeie din Bucureşti a sunat la poliţia municipiului Giurgiu reclamând că în noaptea anterioară, concubinul său, cetăţean bulgar ,a intrat în România pe la Giurgiu, iar în benzinărie, în timp ce alimenta cu carburant, un bărbat îmbrăcat în civil a mers la el, s-a prezentat drept “inspector de control al traficului de pod” şi i-a cerut bulgarului 1500 de lei pe motiv că a depăşit viteza pe podul de peste Dunăre.
Cetăţeanul străin i-a dat banii solicitaţi.
Joi, bărbatul din Giurgiu acuzat de înşelăciune a fost reţinut. iar vineri judecătorii au emis mandat de arestare preventivă pe numele lui.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.