Un bărbat a fost amendat cu 10.000 de lei de către poliţiştii din Giurgiu după ce a fost prins, de două ori în aceeaşi zi, în timp ce arunca, pe un câmp, deşeuri pe care le transporta cu un autocamion. Poliţiştii au dispus de asemenea confiscarea autovehiculului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prima dată, bărbatul a fost prins vineri dimineaţă, la ora 09:20, în timp ce abandona în extravilanul localităţii Mogoşeşti din judeţul Giurgiu, deşeuri nepericuloase. Câteva ore mai târziu, acelaşi bărbat a fost prins abandonând gunoi şi pământ.
„Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 10.000 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea autoutilitarei, precum şi obligaţia de ridicare a deşeurilor şi curăţare a locului depozitării nelegale”, informează, sâmbătă, Poliţia judeţeană Giurgiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.