Poliţiştii din Bucureşti fac verificări după ce, în Pădurea Băneasa, a fost găsit îngropat un geamantan în care se aflau arme şi muniţie, aflate în stare avansată de degradare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 27 februarie 2022, prin apel 112, un bărbat a sesizat faptul că a descoperit în pădurea Băneasa, îngropat, un geamantan în care se aflau, la prima vedere, arme şi elemente de muniţie. La faţa locului, s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au demarat investigaţiile. În interior, au fost găsite, în avansată stare de degradare, 2 pistolete, 2 arme semiautomate şi 4 grenade defensive, precum şi elemente de muniţie", a anunţat Poliţia Capitalei.
 
Acestea au fost ridicate şi transportate la Institutul de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în vederea expertizării.
 
Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.