Un copil în vârstă de trei ani din comuna gălăţeană Pechea, a ajuns, luni, în spital cu arsuri la nivelul căilor respiratorii superioare, după ce s-a intoxicat cu fum, în urma unui incendiu izbucnit în casa în care se afla. Incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum defect sau neprotejat termic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că pompierii au fost solicitaţă să intervină luni pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă din comuna Pechea.

”Apelul la 112 s-a primit la ora 10.10 şi a fost lichidat după circa două ore. În urma incendiului au ars 80 de metri pătraţi de acoperis si mobilierul din 3 camere. Din incendiu a fost salvat un copil de 3 ani cu intoxicaţie acută cu fum”, a spus Chiriţă.

Copilul a fost stabilizat si transportat de un echipaj SMURD la spitalul de Copii din Galaţi. Reprezentanţi au unităţii medicale au afirmat că în prezent starea copilului este una stabilă, dar pentru că a suferit arsuri la nivelul căilor respiratorii superioare va rămâne internat, fiind în prezent la secţia de reanimare a spitalului.

Din primele cercetări, se pare că incendiul a izbucnit din cauza coşului de fum defect sau neprotejat termic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.