Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali de la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier au descoperit, joi, ascunse în bagajele personale ale unui cetăţean bulgar, mai multe substanţe anabolizante, bărbatul fiind amendat cu 35.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cetăţeanul bulgar Georgievich G, în vârstă de 38 de ani, aflat la volanul unui microbuz marca Mercedes, s-a prezentat, joi seară, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru a intra în ţară, potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

În urma controlului de frontieră, o echipă comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascunse în bagajele personale ale bărbatului mai multe substanţe anabolizante, respectiv 360 comprimate CLENBUTEROL, 2 fiole GHRP, 2 fiole HGH, 3 fiole CJC295, 2 fiole MELANOTAN II, 2 fiole TB500 şi o fiolă IPAMORELIN, toate acestea fiind incluse în lista substanţelor interzise.

Conform prevederilor legale, substanţele interzise au fost confiscate nîn vederea continuării cercetărilor şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 35.000 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.