Un bărbat de 49 de ani, din Galaţi, care a adresat, în mod repetat, jigniri poliţiştilor locali, în cadrul unor petiţii, dar şi pe reţelele de socializare a fost amendat cu 1.000 de lei, în trecut el fiind sancţionat de mai multe ori de către poliţiştii locali pentru diferite încălcări ale legii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Bogatu Matei, a declarat, miercuri, că un bărbat de 49 de ani, din Galaţi, a fost amendat cu 1.000 de lei după ce a adresat poliţiştilor locali expresii jignitoare în scris şi în mod repetat.

"Poliţiştii locali l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei, pe numitul T.A., de 49 ani, din Galaţi, întrucât în perioada 11.05.2017-24.05.2017, a adresat în scris şi în mod repetat, expresii si cuvinte jignitoare politiştilor locali şi şefilor acestora, făcâdu-le publice în scris la cinci instituţii, postându-le totodată în spaţiul public, respectiv pe o reţea de socializare", a afirmat Aurlia Bogatu Matei.

Bărbatul în cauză a mai fost sancţionat în trecut de poliţiştii locali pentru diferite încălcări ale legii.

Astfel, potrivit reprezentantei Poliţiei Locale Galaţi, bărbatul a primit o amendă de 500 de lei pentru că în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare de la sfârşitul anului trecut a lipit pe panourile electorale stradale afişe prin care îi îndemna pe cetăţeni să nu se prezinte la vot.

O altă sancţiune, de 200 de lei, i-a fost dată de către poliţiştii locali, după ce bărbatul a provocat un scandal într-un mijloc de transport în comun.

Bărbatul a primit ulterior şi o amendă de 500 de lei pentru că a mâzgâlit câteva desene pentru copii şi o hartă a Europei, pe Faleza Inferioară a Dunării, unde a şi provocat un alt scandal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.