Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Galaţi a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce a provocat un scandal şi a lovit doi poliţişti, rupându-i uniforma unuia dintre agenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de lângă Judecătăria Galaţi, incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona centrală a municipiului Galaţi, în faţa unui magazin unde bărbatul de 33 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a povocat un scandal, iar vânzătoarea a solicitat intervenţia unei firme de pază.

Pentru că bărbatul nu a putut fi calmat, angajaţii firmei de pază au solicitat intervenţia unui echipaj de Poliţie.

Cei doi poliţişti care au sosit la faţă locului au fost loviţi cu pumnii în zona feţei şi înjuraţi de bărbatul de 33 de ani. Totodată, acesta i-a rupt uniforma unuia dintre agenţii de Poliţie.

"Bărbatul a fost luat de poliţişti şi ulterior a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru ultraj. Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Aceasta a precizat că agenţii de Poliţie au fost răniţi uşor, fără să necesite internarea în spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.