Un bărbat este cercetat de procurorii gălăţeni după ce şi-a muşcat fiul în vârstă de şapte luni şi l-a agresat, copilul având nevoie de aproape două luni de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor şi rele tratament aplicate minorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, un bărbat este cercetat pentru că şi-a agresat fiul în vârstă de şapte luni din luna mai a acestui an până la începutul lunii iunie.  

“Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, începând cu luna mai 2020, inculpatul a agresat pe fiul său, persoană vătămată minoră, în vârstă de 7 luni (prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feţei şi a toracelui, ceea ce a dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a acesteia), iar la data de 2 iunie, în timp ce se afla la locuinţa comună din localitatea Vădeni, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, a agresat persoana vătămată, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie subarahnoidiană parafalcin şi supratentorial dreapta, edem cerebral, hemoragie retiniană ambii ochi, care au necesitat 50-55 zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi rele tratamente aplicate minorului, aceasta fiind însuşită de către instanţă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.