Un tânăr de 21 de ani din judeţul Galaţi a fost identificat după 4 zile de la momentul la care a fost urmărit de poliţişti, fără a fi prins. Tânărul conducea cu mare viteză în oraşul Tecuci când a fost surprins de poliţişti şi nu a oprit la semnalul agenţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform IPJ Galaţi, la data de 18 decembrie, a fost înregistrat cu viteza de 125 km/h în municipiul Tecuci, un autoturism, al cărui conducator auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri. Bărbatul aflat la volan a accelerat, demarând în trombă, iar un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci a pornit în urmărire, fără a se reuşi oprirea acestui autoturism.
 
Ulterior acelaşi autoturism a fost înregistrat cu aparatul radar, pe DN25, între Tecuci şi Drăgăneşti cu viteza de 185 Km/h, fiind filmat din spate, iar în satul Malu Alb a fost urmărit circa 10 minute fără ca cel aflat la volan să oprească la semnalul poliţiştilor, după care a fost pierdut.
 
La data de 22 decembrie,  conducătorul auto a fost depistat, fiind  vorba despre un tânăr cu vârsta de 21 de ani, din satul Toflea, comuna Brahăşeşti, judeţul Galaţi. 
 
Acesta a fost sanctionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.945 lei, reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 300 de zile, fără valabilitate la dovadă şi reţinerea certificatului de înmatriculare pentru folii pe geamurile faţă fară autorizaţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.