Două mii de tablete şi zece fiole cu substanţe anabolizante, ascunse printre nuci, în bagajele unui cetăţean din Bulgaria, au fost descoperite, în noaptea de duminică spre luni, de către poliţiştii de frontieră, bărbatul în cauză fiind amendat cu 30.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cetăţeanul bulgar, în vârstă de 30 ani, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, din judeţul Galaţi, pentru a intra în ţară, în noaptea de duminică spre luni, conducând un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Bulgaria, potrivit unui comunicat, transmis luni, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.     

În urma controlului de frontieră efectuat, o echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunse în bagajele personale ale cetăţenului bulgar, într-o geantă cu nuci, 2.000 tablete OXAVER şi 10 fiole de câte 10 ml TESTOSTERON P, substanţe anabolizante.    

Conform prevederilor legale, substanţele, înscrise pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc, au fost confiscate.

Totodată, bărbatul în cauză a fost amendat cu 30.000 de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.