Peste 120 de tone de nisip şi sare vor fi împrăştiate în această noapte pe drumurile judeţene din Galaţi, pe opt drumuri judeţene acţionându-se în momentul de faţă cu utilajele de deszăpezire, în timp ce toate persoanele rămase blocate în trafic pe DN 24D în apropierea localităţii Cuca au fost duse la sediul Primăriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pe drumurile judeţene din judeţul Galaţi se vor împrăştia în această noapte peste 120 de tone de nisip şi sare, a anunţat, joi seară, Biroul de Presă al Consiliului Judeţului Galaţi.
 
În momnetul de  faţă pe drumurile judeţene se acţionează cu 9 utilaje de deszăpezire după cum urmează: două utilaje pe DJ 252 I în zona localităţii Poiana; un utilaj pe DJ 251 H în zona Valea Mărului – Corod; un utilaj pe DJ 251 G în zona localităţii Vârlezi; un utilaj pe DJ 242 E în zona Băneasa – Roşcani; un utilaj pe DJ 242 A în zona Găneşti – Bereşti-Meria; un utilaj pe DJ 251 pe ruta Smârdan-Schela-Slobozia Conachi-Valea Mărului; un utilaj pe DJ 242 în zona Târgu Bujor – Viile; un utilaj pe DJ 261 A în zona localităţii Scânteieşti. Utilajele de deszăpezire vor fi repoziţionate în funcţie de necesităţi.
 
Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că toate cele 25 persoane care au fost blocate în trafic pe DN 24 D, în apropierea localităţii Cuca, după ce două maşini de mare tonaj au derapat, au fost duse la sediul Primăriei. 
 
În continuare DN 24D din judeţul Galaţi este închis circulaţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.