O fetiţă de opt ani din judeţul Galaţi a fost rănită, miercuri, după ce a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa neregulamentar un drum judeţean. Copila a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe DJ 251A, în comuna Corod.
 
”Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit că o femeie, cu vârsta de 36 de ani, din comuna Matca, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Judeţean 251A, din localitatea Corod, a surprins şi accidentat o minoră, cu vârsta de 8 ani, din comuna Corod, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar. Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului de către un echipaj medical de la ambulanţă şi a fost ulterior preluată de elicopterul SMURD Galaţi pentru a fi transportată în regim de urgenţă la Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Sfântul Ioan" Galaţi”, a informat Poliţia Judeţeană Galaţi.
 
Femeia aflată la volan nu consumase alcool.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din  culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.