O femeie, de 35 de ani, din Bacău, care a intrat în sediul unei firme din Galaţi şi a furat un portofel cu 200 euro şi 30 lei, carduri bancare şi actele unei angajate a societăţii, fiind observată de administratorul firmei, a fost reţinută şi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administratorul unei firme din municipiul Galaţi a sesizat, joi, poliţişti că, în timp ce se afla în interiorul punctului de lucru al societăţii, a observat o femeie necunoscută pe coridor, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Galaţi.

Poliţiştii au prins-o pe femeie în interiorul societăţii comerciale şi au stabilit că este din judeţul Bacău, asupra ei fiind găsit un portofel cu suma de 200 euro şi 30  lei, carduri bancare şi actele personale ale unei angajate. Portofelul fusese furat dintr-o poşetă aflată pe un birou.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitei, iar cercetările sunt continuate de poliţişti pentru furt calificat.

Femeia  a fost reţinută pentru 24 ore şi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.