Două persoane au fost reţinute, fiind acuzate că au tâlhărit un bătrân, iar cu telefonul furat au înşelat mai multe persoane prin Metoda Accidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Galaţi au făcut patru percheziţii domiciliare, în municipiile Piatra-Neamţ şi Iaşi, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Descinderile au avut loc după ce, la sfârşitul anului trecut, un bărbat de 36 de ani, din comuna Independenţa, judeţul Galaţi, însoţit de alte două persoane, ar fi intrat în locuinţa unui bărbat, de 88 de ani, din comuna Umbrăreşti.

Hoţii l-au bruscat pe prorpietar şi i-au furat suma de 3000 de lei şi un telefon mobil. Mai departe, gălăţeanul de 36 de ani ar fi folosit telefonul furat pentru a suna diverse persoane şi de la care obţinea bani, folosind cunoscuta metodă de înşelăciune Accidentul. 

Strângea banii de la victime, fiind ajutat de un tânăr de 16 ani, din municipiul Piatra-Neamţ.

În urma percheziţiilor, 7 persoane au fost duse la audieri. La final gălăţeanul de 36 de ani şi adolescentul au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de joi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii fac cercetări în acest dosar pentru tâlhărie calificată şi înşelăciune, încercând să stabilească dacă cei doi au mai comis şi alte înşelăciuni. Oamenii legii fac verificări şi pentru identificarea celorlalte două personae care au participat la tâlhăria din Umbrăreşti.

 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.