Comandantul unei nave sub pavilion Togo, care a ajuns în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-port, a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce în cabina sa au fost găsite aproximativ două sute de pachete de ţigări şi un kilogram de tutun mărunţit pentru ţigări. Într-o altă parte a navei, într-o pubelă de plastic, poliţiştii au găsit alte 200 de pachete de ţigări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nava sub pavilion Togo, sosită în portul Galaţi, a fost supusă unui control amănuţit de către lucrătorii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-port, al Biroului Vamal Galaţi, Căpităniei Galaţi şi Poliţiei Transporturi Navale Galaţi, se arată într-un comunicat al Servciului Poliţiei de Frontieră Galaţi.

În urma controlului efectuat, echipa comună a descoperit, ascunse şi nedeclarate, sub patul din cabina comandantului navei, 195 pachete de ţigări de diferite mărci şi un kilogram de tutun mărunţit pentru ţigări.

La pupa navei, echipa de control a descoperit într-o pubelă de plastic, folosită pentru depozitarea deşeurilor menajere, alte 200 pachete de ţigări.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării ţigaretelor şi a tutunului, în valoare totală de 4.890 lei în vederea confiscării, iar comandantul navei a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 lei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.