Bărbatul, de 62 de ani, bănuit că a lovit, joi, două persoane pe o trecere de pietoni din municipiul Galaţi şi a părăsit locul accidentului, ulterior el fiind reţinut, a fost pus vineri control judiciar şi este cercetat pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămăre corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Andreea Rogojină, a declarat, vineri, că în cazul bărbatului de 62 de ani bănuit că a lovit joi două persoane pe o trecere de pietoni din municipiu a fost luată măsura controlului judiciar.

Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămăre corporală din culpă, el fiind bănuit că joi a lovit cu maşina un bărbat, de 75 de ani, şi o femeie, de 69 de ani, pe o trecere de pietoni din municipiului Galaţi, după care a părăsit locul accidentului.

Ulterior, el s-a predat poliţiştilor şi a fost reţinut.

Bărbatul şi femeia care au fost loviţi pe trecerea de pietoni au suferit mai multe traumatisme şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, ei fiind conştienţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.