Un bărbat de 23 de ani din judeţul Galaţi, urmărit internaţional de autorităţile din Spania pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tâlhărie, a fost arestat pentru 15 zile în vederea demărării procedurilor de extrădare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul de 23 de ani, din municipiul Tecuci, urmărit internaţional de autorităţile din Spania, a fost depistat pe 29 noiembrie de poliţişti, potrivit unui comunicat transmis luni de Poliţia Română. 

Pe numele acestuia, autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tâlhărie.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reţinut, iar ulterior a primit mandat de arestare pentru 15 zile, în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile spaniole.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.