Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Galaţi după ce ar fi şantajat un alt bărbat, cerându-i să îi dea 1.000 de euro pentru a nu face publice înregistrări cu acesta, cu conţinut indecent. Deoarece nu a primit banii, el a trimis o înregistrare pe o reţea de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, procurorii cercetează un bărbat pentru şantaj şi violarea vieţii private. 
 
"În ziua de 27 septembrie 2021 şi ulterior, inculpatul P.M., folosind un cont de pe o reţea de socializare, i-a solicitat persoanei vătămate IMG, de sex masculin, suma de 1.000 de euro, spunându-i că în cazul în care nu îi va remite suma de bani solicitată, va trimite către rudele şi prietenii acestuia din urmă videoclipuri şi fotografii cu conţinut indecent, pe care persoana vătămată i le trimisese anterior. Având în vedere refuzul persoanei vătămate de a-i remite suma de bani solicitată, inculpatul, în cursul lunii octombrie 2021, în realizarea actelor de ameninţare şi intimidare a persoanei vătămate, a trimis prin intermediul platformei de socializare, fără drept, un videoclip în care persoana vătămată apărea în ipostaze intime şi indecente”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. 
 
Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Galaţi, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.