Locuinţa unui om de afaceri din Timişoara, un cetăţean sirian, patron al unui magazin de bijuterii din municipiu, a fost spartă în noaptea de luni spre marţi, iar hoţii ar fi fugit cu o sumă mare de bani, potrivit păgubitului prejudiciul ridicându-se la aproximativ 100.000 de euro. Poliţiştii suspectează că furtul ar fi fost dat la pont, în condiţiile în care hoţii au ştiut unde se află seiful.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de luni spre marţi, a avut loc o spargere la locuinţa unui om de afaceri din Timişoara, iar hoţii au plecat cu bani, bijuterii şi bunuri.

Conform sursei citate, furtul ar fi fost dat la pont, deoarece hoţii au ştiut unde se află seiful. Atacatorii au reuşit să deschidă seiful, de unde au luat bani şi bijuteri, hoţii luând şi două laptopuri.

Proprietarul a susţinut în faţa poliţiştilor că prejudiciul ar fi de 100.000 de euro.

Omul de afaceri păgubit este cetăţean sirian şi patron al unui magazin de bijuterii din Timişoara. Acesta nu doreşte să îi fie dezvăluită identitatea până la finalizarea anchetei de către ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.