Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI din Republica Moldova a publicat, joi, la scurt timp după prăbuşirea elicopterului SMURD Iaşi la aproximativ 100 de metri de o pădure din raionul Cantemir, fotografii cu ultima misiune a celor patru membrii ai echipajului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, elicopterul SMURD a fost solicitat de către medicii din Vulcăneşti, pentru a transporta aerian şi monitorizat un pacient, internat în spitalul rational. O femeie de 85 de ani, care suferă de bronhopneumonie, insuficienţă respiratorie şi renală acută. Pe parcursul zborului, pacienta a fost monitorizată medical de către paramedicii şi medicii SMURD Iaşi.

La ora 12:10 minute elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din Chişinău, femeia fiind preluată de către o ambulanţă 903 şi transportată la Spitalul de Urgenţă. Aceasta a fost a 19 operaţiune aeriană SMURD pe teritoriul Republicii Moldova”, se arată în postarea de pe Facebook a Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale a MAI din Republica Moldova. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.