Fostul pilot de curse Daniel Onoriu a fost audiat sâmbătă de poliţiştii bucureşteni în cazul incendierii maşinii fostei sale iubite şi apoi dus la locul faptei pentru reconstituire. Onoriu a recunoscut că în 26 martie a stropit cu benzină maşina fostei sale iubite şi apoi i-a dat foc, pentru a se răzbuna după ce aceasta nu a mai vrut să continue relaţia cu el, au declarat pentru News.ro surse din Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, Daniel Onoriu a fost chemat, sâmbătă, de poliţiştii Sectiei 2 pentru a fi audiat în legatură cu incidentul din 26 martie.

Onoriu mai fusese audiat de două ori în acest dosar, prima dată chiar în noaptea în care s-a comis fapta, însă a fost de fiecare dată eliberat din lipsă de probe. Sâmbătă, pus în faţa unor noi dovezi obţinute de poliţişti, Onoriu a recunoscut şi a fost dus la locul faptei, pentru reconstituire.

Potrivit unor surse din Poliţie, Daniel Onoriu i-a incendiat maşina fostei sale iubite din răzbunare, după ce aceasta luase decizia să încheie relaţia cu el.

Din datele anchetatorilor rezultă că Daniel Onoriu ar fi mers, în 26 martie, cu motocicleta la o adresă din Sectorul 2, unde fosta lui prietenă organiza un eveniment şi i-a stropit maşina cu benzină, apoi a plecat.  După aproximativ 30 de minute, Onoriu ar fi revenit cu o maşina şi i-a dat foc autoturismului fostei sale iubite.

Deşi în seara în care a fost comisă fapta, Daniel Onoriu a fost găsit în zona şi dus la secţia de poliţie, încătuşat, anchetatorii l-au pus în libertate din lipsă de probe la acel moment. 

Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu a împlinit sâmbătă 39 de ani. El este nepotul cântăreţei Gabi Luncă şi al acordeonistului Ion Onoriu. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.