Fostul comandant al Structurii Antiteroriste din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş Hajdu Attila a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara. Iniţial, la concurs s-au înscris 6 candidaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Concursul pentru postul de director executiv al Poliţiei Locale Timişoara s-a finalizat, iar singurul candidat aflat în concurs a fost declarat câştigător. Iniţial, şase candidaţi s-au înscris, dar doi dintre ei nu au avut dosarele corespunzătoare, iar alţi trei nu au trecut proba scrisă. Singurul rămas în cursă a fost Hajdu Attila, care joi a susţinut proba de interviu.
 
Hajdu Attila, absolvent al Universităţii de Vest din Timişoara, a fost comandantul structurii de acţiuni speciale şi antiteroriste din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, între 2009 şi 2014, apoi ofiţer specialist în acţiuni speciale şi antiteroriste în cadrul IJJ Timiş. S-a ocupat de pregătirea şi formarea profesională a jandarmilor între anii 2018 şi 2020, iar între 2020 şi 2021 a fost împuternicit şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul IJJ Timiş. 
 
Concursul câştigat de Hajdu a fost primul organizat pentru postul de director al Poliţiei Locale Timişoara, de la înfiinţarea acestei instituţii în anul 2011.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.