Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, a fost eliberat, luni seară, din arestul Poliţiei Timiş, după ce victima sa, un tânăr de 29 de ani pe care l-a înjunghiat la intrarea într-un club din Timişoara, în luna octombrie, şi-a retras plângerea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost audiat şi reţinut pentru tâlhărie, în cursul dimineţii de poliţiştii din Timişoara, după ce duminică seara, poliţiştii din Bucureşti l-au oprit în trafic cu un foc de armă tras în plan vertical, deoarece acesta a refuzat să oprească maşina la volanul căreia se afla, la semnalul poliţistului.

În cursul serii, însă, poliţiştii s-au văzut nevioţi să îl elibereze pe Balint, deoarece victima sa, tânărul de 29 de ani, şi-a retras plângerea.

Balint urmează sa fie audiat şi de poliţiştii din Bucureşti pentru conducere fără permis.

În luna octombrie, Albert Balint a înjungiat un tânăr care a vrut să intre în stare de ebrietate într-un club din Timişoara. Bărbatul a avut o altercaţie cu adminitratoarea localului, care este iubita lui Balint. Ulterior, victima lui Balint a fost implicat într-un dosar de cămătărie şi trafic de droguri, alături de Lucian Boncu, un cunoscut al lumii interlope din Timisoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.