Andrei Ponta, fiul fostului premier Victor Ponta, s-a accidentat, vineri după-amiază, în timp ce participa la un meci de rugby pe stadionul din localitatea Băicoi, judeţul Prahova, el fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse medicale, Andrei Ponta, în vârstă de 14 ani ani, a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti de către un echipaj al Ambulanţei Prahova, după ce s-a lovit la cap în timpul unui meci de rugby disputat în faza grupelor a turnelului U14, pe stadionul din Băicoi.

În momentul în care a fost preluat de echipajul medical, băiatul era conştient, el fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral. Un alt jucător cu care s-a ciocnit Andrei Ponta în timpul meciului a fost şi el rănit, având un traumatism la coloana cervicală. Şi el a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.