O fetiţă în vârstă de opt ani a fost muşcată de un câine, în timp ce se afla într-un parc din municipiul Cluj-Napoca. În urma incidentului, fetiţa a fost dusă la medic. Câinele care l-a atacat pe copil este un exemplar din rasa Bichon. Poliţia judeţeană Cluj anunţă că a deschis un dosar penal în urma producerii incidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate, vineri, de Poliţia judeţeană Cluj, incidentul a avut loc zilele trecute.
 
”La data de 4 aprilie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentantul legal al unei minore de 8 ani, despre faptul că la data de 1 aprilie a.c, aceasta a fost muşcată de un câine în zona mâinii drepte. Incidentul ar fi avut loc într-un parc situat în municipiul Cluj-Napoca”, informează oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.
 
Ei precizează că, în urma incidentului, poliţiştii au demarat cercetări care vizează infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau de deţinătorul temporar al acestuia asupra unei persoane.
 
Incidentul a avut loc într-un parc din zona cartierului Bună Ziua, iar câinele care a muşcat-o pe fetiţă este unul de talie mică, din rasa Bichon, care era însoţit de stăpân.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.