Autorităţile au găsit-o pe fetiţa în vârstă de doi ani care joi seară a dispărut într-o pădure de la marginea localităţii prahovene Zănoaga. Ea se afla la un kilometru de casă, fără răni vizibile, dar este supusă unui control medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, copila a fost găsită în pădure, la aproximativ un kilometru de locul în care a dispărut, iar în momentul în care a fost găsită era conştientă şi nu avea răni vizibile.

La ora transmiterii acestei ştiri, fetiţa este evaluată de către medici care vor stabili dacă o transportă sau nu la spital pentru investigaţii suplimentare.

Peste o sută de persoane au participat la căutarea copilului, în zonă fiind aduşi câini de urmă, iar autorităţile solicitând un elicopter cu reflectoare pentru căutare, a cărui intervenţie nu a mai fost necesară.

Potrivit autorităţilor locale, fetiţa face parte dintr-o familie dezorganizată şi mai are patru fraţi abandonaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.