Fetiţa de şapte ani din Petroşani care a fost găsită de poliţişti la Vulcan, după ce plecase cu un bărbat să primească pomană de Ziua Morţilor, a fost verificată din punct de vedere medical şi este audiată de poliţişti, în prezenţa mamei sale şi a unui avocat din oficiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, fetiţa de şapte ani care plecase, în 1 noiembrie, de acasă, din Petroşani, cu un bărbat, pentru a primi pomană de Ziua Morţilor, a fost dusă la spital pentru a fi verificată.

"Minora a fost dusă la spital, iar din punct de vedere medical este în regulă", au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Potrivit sursei citate, poliţiştii o audiază pe fetiţă, în prezenţa mamei, a avocatului din oficiu şi a reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Potrivit Poliţiei Române, duminică seara, în jurul orei 19.30, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Petroşani, despre faptul că fiica sa, Delia Gabriel Dorobanţu, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, în 1 noiembrie, împreună cu un bărbat de 44 de ani.

Copila şi bărbatul s-ar fi îndreptat spre Cimitirul Central din municipiul Petroşani, pentru a primi alimente de pomană, de Ziua Morţilor.

Poliţiştii din judeţul Hunedoara au întocmit iniţial un dosar penal in rem pentru lipire de libertate în mod ilegal, în acest caz. Anchetatorii spun că, în trecut, cei doi ar mai fi fost la cerşit.

Fetiţa a fost găsită în noaptea de miercuri spre joi, în municipiul Vulcan, într-un cămin dezafectat, alături de bărbatul cu care plecase de acasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.