O femeie în vârstă de 51 de ani a fost găsită moartă, vineri, într-un apartament din Cluj Napoca. Primele verificări arată că pe corpul femeii sunt semne de agresiune. Cazul a fost preluat de către Parchet pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Decesul a fost anunţat vineri, prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 08.50, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, de 74 de ani, cu privire la faptul că într-o locuinţă situată în municipiul Cluj-Napoca a găsit, în cursul dimineţii, o femeie de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de agresiune”, informează Poliţia judeţeană Cluj.
 
Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fac cercetarea la faţa locului. Poliţia precizează că urmează a se stabili circumstanţele în care a survenit decesul femeii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.