O femeie în vârstă de 33 de ani, funcţionar public la o primărie din judeţul Dolj, a fost agresată de doi bărbaţi, atât verbal, cât şi fizic. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, luni, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi că o femeie de 33 de ani, din Craiova, a avut un conflict cu doi bărbaţi, în timp ce se afla în Primăria din Malu Mare, unde lucrează ca funcţionar public.
 
Poliţiştii ajunşi acolo au identificat persoanele implicate în altercaţie, fiind vorba de doi bărbaţi de 40 şi 53 de ani, ambii din Malu Mare.
 
"Din datele obţinute până în prezent, cei doi i-ar fi adresat cuvinte jignitoare femeii în vârstă de 33 de ani, fapt pentru care au fost sancţionaţi contravenţional de poliţişti, conform Legii 61/1991 pentru adresarea de injurii şi cuvinte jignitoare”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 
 
De asemenea, femeia s-a prezentat la sediul postului de poliţie, unde a declarat că ar fi fost agresată fizic. În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ultraj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.