Poliţiştii doljeni au identificat şi reţinut o femeie din Craiova care era dată în urmărire internaţională, după ce a fost condamnată la aproape şapte ani de închisoare pentru comiterea mai multor jafuri, cu violenţă, în magazine din Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pe numele femeii în vârstă de 38 de ani fusese emis mandat european de arestare, după ce a fost condamnată de autorităţile judiciare din Italia la o pedeapsă de 6 ani, 10 luni şi 23 de zile pentru comiterea mai multor infracţiuni de jaf organizat sau armat, astfel cum sunt prevăzute de Codul Penal Italian, informează, vineri, IPJ Dolj.
 
Ea a fost prinsă în cursul zilei de joi, pe raza municipiului Craiova, de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj.
 
Românca a fost judecată şi condamnată pentru comiterea mai multor  infracţiuni de furt din magazine prin folosirea violenţei.
 
Ea a fost escortată şi prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care în baza mandatului european de arestare, a emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdusă în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.