Fata de 18 ani care şi-a omorât colega de cameră şi i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă. Ea şi-a recunoscut fapta, spunând că înjunghiat-o pe tânără în zona gâtului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Anchetatorii au precizat că tânăra de 18 ani şi-a recunoscut fapta. Ea a înjunghiat-o pe colega sa cu un cuţit în zona gâtului, iar rana suferită a dus la decesul victimei.
 
Tânăra de 18 ani a fost dusă în arest şi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Victima, în vârstă tot de 18 ani, era tot din judeţul Vaslui, ca şi agresoarea. 
 
Surse judiciare au menţionat că cele două locuiau împreună şi erau cameriste la un hotel din Saturn. Conflictul dintre fete a izbucnit după ce victima îşi înşela iubitul, iar cealaltă fată trebuia să mintă şi nu ar mai fi vrut să facă acest lucru. După ce a omorât-o, ea a pus trupul victimei într-un geamantan şi astfel a dus-o până în parcul din Mangalia unde a fost găsită de un trecător. 
 
”La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, duminică după-amiază, IPJ Constanţa.
 
Sursa citată a precizat că trupul prezenta urme de violenţă.
 
”În cauză au fost efectuate cercetări şi investigaţii de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Poliţiei municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din judeţul Vaslui”, a mai transmis sursa citată.
 
Poliţiştii au identificat şi o persoană de 18 ani faţă de care se fac cercetări pentru omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.